Skip to content

Kennissessies Data Detox Kit Jeugd

Webinar - Data Detox Kit Jeugd

Op donderdag 4 februari 2021 van 09.30 tot 11.30 organiseert Fers in samenwerking met de KB een webinar over de Data Detox Kit voor jeugd en jongeren. De webinar is bedoeld voor lees- en mediaconsulenten, adviseurs digitale geletterdheid en andere geïnteresseerden.
Tijdens het webinar op 4 februari 2021 introduceren Jeroen (adviseur innovatie) en Jillian (adviseur educatie) de Data Detox Kit voor jeugd en jongeren. Aan de hand van de onderwerpen digitale privacy, digitale veiligheid, digitale gezondheid en desinformatie nemen zij jullie stap voor stap mee door de inhoud. Jeroen en Jillian staan klaar om al jullie vragen te beantwoorden over het gebruik van Data Detox Kit en hoe je dit materiaal in kunt zetten op scholen en bibliotheken.
Zij informeren jullie ook over (aanvullend) les- en/of activiteitenaanbod in de bibliotheek of op school. De nieuwe Kit is namelijk onderdeel van een geheel pakket aan Data Detoxmaterialen (Data Detox Game, Data Detox Kids, Glass Room Experience en de Kleinste Privacyshow van Nederland).

Opgeven voor het webinar kan hier.