Skip to content

Ruimtemakers

Fers kan ruimte maken voor wat je het liefste doet

Door Lutske Sytema en Iris Hoogeboom

Graag stellen wij ons even voor, Lutske Sytema en Iris Hoogeboom. We kennen elkaar al een heel aantal jaren en hebben in het verleden vaker samengewerkt. Een uitdagende klus in combinatie met een hoop lol is waar onze voorkeur naar uitgaat. Daarom hebben we elkaar weer opgezocht en zijn wij momenteel binnen Fers verantwoordelijk voor het leggen van verbindingen met partners en voor het aanbrengen van eenheid in het interne accountproces.

Waar is het jou écht om te doen?
Er gebeurt op dit moment nogal wat in de wereld (understatement of the year). Wij merken dit en jij merkt dit misschien ook als je werkzaam bent binnen een cultureel-maatschappelijke organisatie. Het werkveld waarin alles samenkomt: politiek, gezondheid, leefbaarheid en economie. We hoppen van crisis naar crisis en voor je het weet speel je paniekvoetbal of kijk je alleen nog maar naar de korte termijn van je organisatie. Je blust de brandjes, maar aan de langetermijnvisie kom je niet toe. Ineens heb je te maken met een gebrek aan overzicht, uitval en achterstanden. En bovenal ontbreekt het je aan voldoening.

Wat is er nodig om, in tijden van onzekerheid en verandering de kop boven water te houden? Structuur, overzicht én elkaar. Of zoals de Friezen zeggen, de ‘Mienskip’. Vanuit de Mienskip draagt iedereen vanuit eigen talent zijn of haar steentje bij aan het grotere geheel. Fers draagt haar steentje bij als partner voor innovatieve maatschappelijke projecten en als partner in bedrijfsvoering.

Fers maakt ruimte voor jou
Bij die bedrijfsvoering kun je denken aan personeels- en salarisadministratie, het opstellen van jaarrekeningen en begrotingen en het beheren van de financiële administratie. Ook kun je bij ons terecht voor het complete ICT-traject inclusief helpdeskservice en hebben we specialisten in dienst die je graag ondersteunen bij het personeelsbeleid, dit kunnen we zowel op het administratieve vlak als op het gebied van advisering doen.

Naast ons zijn nog een aantal nieuwe collega’s aangetrokken die het verschil gaan maken. Op de afdeling ICT is Gerhard van der Haar als manager gestart en Erik Pothoven als adviseur ICT. Verder valt onze afdeling Facilitair Bedrijf nu onder leiding van Jan van der Meulen.

De kracht van verbinding, kom jij in ons netwerk?
Naast een goede inhoudelijke dienstverlening, vraagt een roerige wereld om een sterke verbinding. Om relaties dus. En dat betekent in verbinding blijven, ook als het even lastig is. Wil jij ook ruimte maken voor wat je het liefste doet? En zoek je een betrouwbare partner die je organisatie (deels) kan helpen met de bedrijfsvoering, zodat jij de mensen in de Mienskip tot dienst kunt zijn? Gerhard, Jan en wijzelf gaan graag met je in gesprek om kennis te maken. Regel jij de koffie? Doen wij de taart!

Neem contact met ons op!

Lutske Sytema

Accountmanager

06 27 31 68 96

lutske@fers.nl
Lutske Sytema

Iris Hoogeboom

Accountmanager

06 55 16 43 94

iris@fers.nl
Iris Hoogeboom