Skip to content

Jeugd en onderwijs

Kinderen zijn de toekomst. Daarom werken wij met onze partners aan een Fryslân waar alle kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar hun vaardigheden en talenten kunnen ontwikkelen die ze nodig hebben om volwaardig mee te kunnen doen aan onze samenleving. Zo werken we onder andere aan de bevordering van leesplezier, digitale geletterdheid en het voorkomen van taalachterstanden.

Lees meer over Data Detox Kit/kids
Data Detox Kit/kids

blog - Jeugd en onderwijs

Data Detox Kit/kids

De actualiteit onderstreept regelmatig het belang van digitale weerbaarheid. In de week van de Mediawijsheid (6 - 13 november 2020) lanceren we ons nieuwe aanbod voor jongeren: een nieuwe Data Detox Kit en een theaterscript.

Lees meer over Scoor een Boek
Scoor een Boek

project - Jeugd en onderwijs

Scoor een Boek

Kinderen stimuleren om meer plezier te krijgen in lezen, dat is het doel van Scoor een Boek! Dit doen we door lezen te verbinden aan sport.

Lees meer over Platform Mediawijsheid Friesland
Platform Mediawijsheid Friesland

project - Jeugd en onderwijs & Participatie en zelfredzaamheid

Platform Mediawijsheid Friesland

Meer kennis en bewustwording, partners in Friesland werken samen om mediawijsheid onder verschillende doelgroepen te bevorderen.

Lees meer over Impact door connectie
Impact door connectie

project - Jeugd en onderwijs

Impact door connectie

Een lesprogramma voor basisscholen (groep 7/8) en het voortgezet onderwijs waarmee leerlingen hun digitale geletterdheid ontwikkelen. Vaardigheden die noodzakelijk zijn voor hun toekomst.