Skip to content

Ferse vacature

Wij zoeken een Strategisch Business Controller! Wil jij met een bedrijfskundige blik betekenisvol zijn voor de sociaal-culturele sector in Friesland? Bij Fers kun je als Strategisch Business Controller zingeving en financieel bedrijfskundige uitdagingen met elkaar combineren. Dus zoek jij een dynamische rol waarbij jouw toegevoegde waarde meer dan welkom is? Kom dan bij Fers!

Wat ga je doen?
☑ Sparringpartner voor directie en team financiën.
☑ Opstellen, monitoren en uitvoeren van de jaarplannen.
☑ Je houdt toezicht op de betrouwbaarheid van audit-, control en managementinformatie.
☑ Adviseren over beleid en bedrijfseconomische vraagstukken.
☑ Procesverbeteringen doorvoeren.
☑ Advisering bij projecten en programma’s en inrichten van werkwijzen en verantwoordingssystemen.

Wie zoeken we?
Je bent iemand met visie en daadkracht die niet alleen naar een baan zoekt, maar jij zoekt naar zingeving in je leven en werk. Met jouw financiële/bedrijfskundige achtergrond, ervaring in de sector van bibliotheken of semi-overheid (pré), ben jij klaar om ons te inspireren. Je hebt ervaring met de ‘planning en control cyclus’ en beschikt daarnaast over de nodige daadkracht waarmee jij beleid daadwerkelijk omzet in concreet resultaat.

Bij Fers krijg je:
☑ Salaris tot € 5.763,- op basis van 36 uur.
☑ Ruimte voor ontwikkeling en vernieuwing.
☑ Flexibel werken, inclusief thuiswerkmogelijkheden.
☑ Bijdragen aan een maatschappelijk relevant doel.

Ben jij klaar om je expertise en visie voor ons in te zetten? Deze sollicitatieprocedure loopt via Wierenga & de Graaf. Stuur je CV en motivatie naar solliciteren@wierenga-degraaf.nl of neem contact op met Sander Schaafsma via 06 10 54 94 54. Meer informatie vind je op de website van Wierenga & de Graaf.