Skip to content

Nieuw lid Raad van Toezicht

Alex Dul treedt toe als lid van de Raad van Toezicht van Fers

De Raad van Toezicht van Fers heeft per 1 februari 2023 Alex Dul verwelkomd als lid met de portefeuille financiën en maatschappelijke impact.

Dul brengt veel kennis en ervaring mee die hij graag inzet voor het Noorden. Met name bij organisaties met een maatschappelijke relevantie, die keuzes durven te maken om het écht anders te doen, voelt hij zich als een vis in het water. Met een achtergrond in management, organisatie, accountancy en mediation is Alex Dul van toegevoegde waarde voor Fers.

Alex Dul:  ‘Met plezier start ik als lid van de Raad van Toezicht van Fers. Al vele jaren ben ik in verschillende (bestuurlijke) functies actief in het Noorden. Mijn intentie is al jaren ons woon- en werkgebied op een waarde(n)volle manier op de kaart te zetten. Dit doe ik door mensen uit te nodigen en in gesprek te gaan over onderwerpen die ons samen interesseren. In mijn rol als Toezichthouder hoop ik overall ‘Ruimte te geven’, zodat Fers als ‘Vernieuwer’ en ‘Ruimtemaker’ onze partners kunnen laten excelleren.’

Met de komst van Alex Dul is de RvT compleet en bestaat per 1 februari 2023 uit:
Engelien Reitsma – voorzitter, portefeuille netwerken en positioneren
Corrie van Noort – vice voorzitter, portefeuille governance, organisatie en verandering
Jolanda Seinen – lid, portefeuille innovatie, cultureel-maatschappelijk domein
Dennis de Jong – lid, portefeuille digitale strategie
Alex Dul – lid, financiën en maatschappelijke impact

Meer weten over bestuur en toezicht? Kijk op: