Skip to content

Contact en Colofon

Voor al je vragen

Oogst is een uitgave van Fers, waarbij we laten zien wat de jaren 2017 tot en met 2020 hebben opgebracht. En welke zaadjes zijn gepland voor de komende jaren. Maar wat en wie is Fers? En hoe neem je contact op?

Over Fers
Fers helpt bibliotheken, culturele en maatschappelijke organisaties in Fryslân om hun maatschappelijke impact te vergroten. Onze ruimtemakers ondersteunen de randvoorwaarden van elke organisatie: ICT, HR, financiën, logistiek en salarisadministratie. Onze vernieuwers initiëren, versterken en versnellen projecten en experimenten rond vijf thema’s: meertaligheid, participatie & zelfredzaamheid, jeugd & onderwijs, persoonlijke ontwikkeling en de doorontwikkeling van de klassieke Bibliotheek. Wij komen met concrete en werkbare ideeën en projecten. Die je helpen fers en relevant te blijven.

Colofon
Tekst en video’s: team marketing & communicatie Fers
Cover: Tryntsje Nauta

Contact
Bij vragen over / naar aanleiding van dit e-zine kun je contact opnemen met team Marketing & Communicatie. Interesse in onze dienstverlening? Wij zien je bericht graag tegemoet via info@fers.nl. Bekijk ook onze algemene contactgegevens.

Altijd fers van de pers?
Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en volg Fers via de socials.

<br> <br>| Groepsfoto: IMAZZO


| Groepsfoto: IMAZZO